godina: 2017.
tip projekta: idejni, glavni i projekt interijera
lokacija: Zadar, Hrvatska

Što kada u stanu imate prostor viška? Onda se obratite arhitektima iz 4uHa! Tako su se i naši investitori iz Zadra uputili na Ribnjak kako bi im pomogli osmisliti rješenje za njihov veliki stan. Njihova želja bila je od jednog dijela stana, točnije 45 m2 napraviti dva manja apartmana koje bi tokom ljetne sezone mogli dati u najam. Ponudili smo nekoliko tlocrtnih varijanti za oba apartmana i stan, te se nakon odabrane tlocrtne varijante krenulo na izradu Glavnog projekta i detaljnog 3 D prikaza.

Nakon kratkog razmišljanja i brze odluke, investitori su se odlučili za ovu varijantu na temelju koje su izrađeni nacrti Glavnog projekta s troškovnikom. Kod aparmana 1, prostor od 29 m 2, smanjen je na 26 m2 zbog ulaznog prostora u apartman. Nismo ga htjeli dodano smanjivati nepotrebnim pregrađivanjem, te smo pokušali dobiti što otvoreniji prostor. Apartman ima mali balkon s prostorom za sjedenje, te predivan pogled na Zadar iz jacuzzia. Apartman 2 je nešto manji od prvoga, svega 19 m2. Kod njega smo kuhinju smjestili u prošireni dio ulaza, te smo tako dobili otvoreniji i kompaktni prostor. Apartmani su puni svijetla i modernog dizajna te su zaista odlični za turiste koji i za kišnog dana mogu uživati u pravoj maloj zadarskoj oazi.

Realizaciju ovih prekrasnih apartmana pogledajte ovdje i ovdje. Također osim apartmana možete pogledati i projekt stana koji se nalazi uz apartmane.

Tlocrtna podjela

Projekt interijera kroz detaljno 3D modeliranje
Apartman 1

Projekt interijera kroz detaljno 3D modeliranje
Apartman 2

Share this post

Povezane objave

18 OžUJKA, 2022

STAN HEJ!

18 OžUJKA, 2022

DARWINOVA TEORIJA

23 SRPNJA, 2021

OUT OF SPACE

23 SRPNJA, 2021

MJESTO ZA DVOJE

23 SRPNJA, 2021

CARSTVO PASEA