Projektni ured 4uHa osnovan je 2011. te se od tada do danas razvio u ured od 20+ članova. Ekipa smo mladih stručnjaka podijeljenih u 4 tima koji pokrivaju čitav niz djelatnosti od projektiranja iz područja arhitekture i urbanizma preko dizajna interijera do etažiranja, energetskog certificiranja, projekata obnove, sudskih vještačenja, procjene nekretnina, legalizacija… Bilo da se radi o većim ili manjim projektima, za nas je svaki zadatak poseban izazov te svakom od njih pristupamo sa bezrezervnim entuzijazmom i angažiranošću.

Iza nas je trenutno preko 300 odrađenih projekata iz područja dizajna interijera koji su postali svojevrstan potpis ureda. Iako su to većinom projekti uređenja stanova, apartmana i obiteljskih kuća, u našem portfoliju možete pronaći i interijere javnih prostora kao što su hoteli i restorani. Za svaki projekt – bilo da se radi o obiteljskoj kući, stambenoj zgradi ili nekoj drugoj tipologiji izgradnje, stojimo na raspolaganju počevši od analize urbanističkih planova, grubih procjena isplativosti, idejnih skica, ishođenja građevinske dozvole pa sve do izvedbenog projekta, nadzora, ishođenja uporabne dozvole i etažiranja.

 

Posebna pogodnost našeg angažmana je ta što uz projekt za gradnju kuće ili luksuzne vile odmah možemo ponuditi i projekt interijera kako bi se kompletna usluga zaokružila, a budžet zadržao u planiranim granicama. Pomažemo vam formirati projektni zadatak, definiramo izradu prvih skica, kontroliramo budžet, pronalazimo izvođače, vršimo projektantski nadzor. Naši projekti često završe tako da smo isporučili uslugu po principu ključ u ruke.

Kako nam je intencija stalno napredovati, kreirali smo zahtjevnu radnu okolinu, gdje svaki pojedinac ima mogućnost, ali i obavezu, kontinuiranog rasta. S druge strane, kako bismo kontrolirali tenzije unutar tima, pozitivnu radnu atmosferu održavamo redovitim druženjima, nekonvencionalnim okruženjem i iščašenim smislom za humor.

Pozivamo vas da skupite hrabrost, pripremite se za skok i skočite s nama u nove projekte…

null

Mislav Bašić

Glavni projektant
null

Ivan Zloušić

mag.ing.arch.
null

Monika Lepen Terihaj

dipl.ing.arh.
null

Josip Zadro

mag.ing.arch.
null

Tea Beličev

mag.ing.arch.
null

Tina Biloglav

mag.ing.arch.
null

Martina Kinkela

mag.ing.arch.
null

Natalija Šarlija

mag.ing.arch.
null

Marija Tizaj

mag.diz.
null

Saša Vlajo

mag.ing.arch.
null

Željka Paulić Capan

mag.ing.arch.
null

Igor Galić

mag.ing.aedif.
null

Antonela Andreata

mag.act.soc.
null

Nenad Špoljarić

mag.ing.arch.
null

Bernardica Grubišić

bacc.arch.
null

Doris Tubić

stud.arh.
null

Max

generalni direktor svemira
null

Elizabeta Bošnjak

mag.art.
null

Ana Turk

mag.inž.arh.
null

Višnja Janušić

ing.arh.
null

Tvrtko Stanković

mag.ing.arch.