godina: 2021.
tip projekta: projekt interijera 
lokacija: Zagreb, Hrvatska

Vodimo Vas u interijer montažne kuće koja će uskoro niknuti u Javorju kraj Zaprešića. U njoj će se smjestiti mladi bračni par s bebicom.

S obzirom da im je priroda bitan dio života, poželjeli su barem nešto prirode unijeti i u svoj dom.

Stoga smo osmislili topao, suncem obasjan prostor ispunjen pozitivnom energijom.

Za atmosferu je prvenstveno zaslužna kombinacija drva i jake žute boje koja će i najtmurniji dan učiniti vedrim.

 

 

Dnevnim prostorom dominira drvom uokviren ulaz u kuhinju, dok blagovaonski dio perfektno upotpunjuju masivni drveni stol u kombinaciji s udobnim blagovaonskim stolicama različitih boja. Veselje za ručkom je zagarantirano.

Drugi dio dnevnog prostora, sjedeću zonu, ispunjavaju blagi opuštajući tonovi, a naglasak je stavljen na detalje kao što su biljke , jastučići i tepih dinamičnog uzorka. Kako bi prostor u potpunosti pokazao svoj karakter, TV zid je obložen bijelim ciglama uz koje kamin dolazi kao točka na i.

Spavaću zonu čine 3 sobe, dvije dječje i roditeljska. Dječje sobe dizajnirane su na način da predstavljaju jedan mali svijet ispunjen igrom u kojem mašta nema granica. Roditeljska soba je u ozbiljnijim i smirenijim tonovima. Prostorom dominira bijela boja, dok nas zelena boja približava toliko voljenoj prirodi. Uzglavlje kreveta prislonjeno je na zidnu fototapetu s kojom imamo osjećaj da polako tonemo u san okruženi visokim deblima, dok nam krošnje pjevaju uspavanku za laku noć.

 

Tlocrt

Share this post

Povezane objave

2 VELJAčE, 2024

ZADARSKA IDILA

16 LISTOPADA, 2023

KAPI LUKSUZA

30 KOLOVOZA, 2023

ZADAR – MODERNA...