godina: 2021.
tip projekta: projekt interijera 
lokacija: Zagreb, Hrvatska

Vodimo Vas u interijer montažne kuće koja će uskoro niknuti u Javorju kraj Zaprešića. U njoj će se smjestiti mladi bračni par s bebicom.

S obzirom da im je priroda bitan dio života, poželjeli su barem nešto prirode unijeti i u svoj dom.

Stoga smo osmislili topao, suncem obasjan prostor ispunjen pozitivnom energijom.

Za atmosferu je prvenstveno zaslužna kombinacija drva i jake žute boje koja će i najtmurniji dan učiniti vedrim.

 

 

Dnevnim prostorom dominira drvom uokviren ulaz u kuhinju, dok blagovaonski dio perfektno upotpunjuju masivni drveni stol u kombinaciji s udobnim blagovaonskim stolicama različitih boja. Veselje za ručkom je zagarantirano.

Drugi dio dnevnog prostora, sjedeću zonu, ispunjavaju blagi opuštajući tonovi, a naglasak je stavljen na detalje kao što su biljke , jastučići i tepih dinamičnog uzorka. Kako bi prostor u potpunosti pokazao svoj karakter, TV zid je obložen bijelim ciglama uz koje kamin dolazi kao točka na i.

Spavaću zonu čine 3 sobe, dvije dječje i roditeljska. Dječje sobe dizajnirane su na način da predstavljaju jedan mali svijet ispunjen igrom u kojem mašta nema granica. Roditeljska soba je u ozbiljnijim i smirenijim tonovima. Prostorom dominira bijela boja, dok nas zelena boja približava toliko voljenoj prirodi. Uzglavlje kreveta prislonjeno je na zidnu fototapetu s kojom imamo osjećaj da polako tonemo u san okruženi visokim deblima, dok nam krošnje pjevaju uspavanku za laku noć.

 

Tlocrt

Share this post

Povezane objave

18 OžUJKA, 2022

STAN HEJ!

18 OžUJKA, 2022

DARWINOVA TEORIJA

23 SRPNJA, 2021

OUT OF SPACE

23 SRPNJA, 2021

MJESTO ZA DVOJE

23 SRPNJA, 2021

CARSTVO PASEA