lokacija: Zagreb, Blato

tip i godina projekta: projekt interijera 2022.

Ovaj suvremeni stan u novoizgrađenom kompleksu u zagrebačkom kvartu Blato savršeno je osmišljen kako bi zadovoljio potrebe jedne mlade, energične i petočlane obitelji. U srcu doma, otvoreni koncept prostora povezuje kuhinju, blagovaonicu, radni kutak i dnevni boravak u harmoničnu simbiozu, istaknutu elegantnim stolarskim elementom koji proteže cijelom dužinom prostora.

Interijer odražava želje vlasnika; njegove čiste linije i neutralna paleta boja obogaćene su sofisticiranim zlatnim akcentima. Rezultat je prozračan i svijetli prostor koji odiše elegancijom i ugodnim ambijentom.

 

Posebno su razrađene dječje sobe, obzirom da obitelj ima tri male djevojčice. Prostor je fleksibilno osmišljen da uključuje razne opcije za igru i rekreaciju: ljuljačku, penjačku mrežu, karike i slične elemente u jednoj, te zid obložen za slobodno penjanje u drugoj.

Master spavaća soba je oaza mira, gdje se dizajnerski jezik ostatka stana nastavlja. Neutralne nijanse su i ovdje naglašene zlatnim detaljima, dok prostrana walk-in garderoba dodaje funkcionalni i vizualni luksuz, odvojen od ostatka prostora elegantnim staklenim vratima u zlatnom okviru.

U konačnici, ovo je dom koji ne samo da odražava, već i potiče dinamiku, kreativnost i zajedništvo svojih stanara.

 

 

Share this post

Povezane objave

2 VELJAčE, 2024

ZADARSKA IDILA

16 LISTOPADA, 2023

KAPI LUKSUZA

30 KOLOVOZA, 2023

ZADAR – MODERNA...