godina: 2017.
tip projekta: projekt interijera
lokacija: Zagreb, Hrvatska

Naš drugi apartman, koji se također vinuo u visine, u nešto manje od 20 kvadrata može ugostiti duplo više posjetitelja. Pošto u istoj kvadraturi sadrži čak dva bračna kreveta,  možemo reći da se zaista radi o apartmanu na kvadrat. Glavni element prostora je pravo 4 u 1 čudo. Radi se o drvenom kubusu koji u svojoj unutrašnjosti skriva kupaonicu, a na prednjoj strani se pretvara u malu linijsku kuhinju. Na gornjem katu ugošćuje dodatnu spavaću sobu. Metalna konstrukcija presvučena tamnom drvenom oblogom kontrira svjetlijem drvu kuhinje i stepenica.

Posebno iznenađenje su spremišni, garderobni ormarići, smješteni u dubinama samih stepenica. Galerije možemo ili ne možemo primijeniti u našim domovima. Mogu nam se sviđati ili ne, ali  moramo priznati da su zanimljive i  posebne. Jednostavno ih je teško zaboraviti. Upravo se iz tog razloga još bolje uklapaju u stanove za najam. Ne obogaćuju apartmane samo prijeko potrebnim dodatnim kvadratima i ležajevima već nečime što je kod iznajmljivanja, dugoročno gledano, izuzetno bitno. Posebnost, upečatljivost, unikatnost.

Baš kao kod ljudi, i  apartmane ćemo zapamtiti samo ako su zanimljivi, drugačiji i iskaču iz mora „već viđenih“ interijera. Takvima ćemo se uvijek rado vratiti. Za sljedeći četvrtak pripremamo novu temu, nove kvadrate, nove misli. Do tada vam šaljemo pozdrave na kvadrat,
Tim 4UHa

Detaljno 3D modeliranje

Share this post

Povezane objave

2 VELJAčE, 2024

ZADARSKA IDILA

16 LISTOPADA, 2023

KAPI LUKSUZA

30 KOLOVOZA, 2023

ZADAR – MODERNA...