lokacija: Zagreb, Hrvatska

tip projekta: stambene građevine

godina: 2023.

 

Predstavljamo vam naš najnoviji projekt – dvije suvremene stambene zgrade smještene u predivnom naselju Hrastov Gaj na Bukovcu. Ovaj projekt ne bi bio moguć bez izuzetne podrške i povjerenja našeg investitora. Investitor je pokazao nevjerojatnu fleksibilnost i povjerenje, dajući nam potpunu kontrolu i slobodne ruke u realizaciji ovog projekta. Ova razina suradnje omogućila nam je da maksimalno iskoristimo našu kreativnost i stručnost, kreirajući stambene zgrade koje ne samo da zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, već i nadmašuju očekivanja budućih stanara.

 

 

Ove zgrade, s tri nadzemne etaže, podrumskom garažom i ukupnom kvadraturom od 400 m2, predstavljaju savršen spoj modernog dizajna i tradicionalnih elemenata.

Dizajn ovih zgrada naglašava povezanost s okolnim zelenilom i kulturnom baštinom grada. Fasada kombinira moderne materijale s tradicionalnim elementom cigle postižući ravnotežu između inovacije i nostalgične topline.

U unutrašnjosti, naglasak je na povezanosti i udobnosti. Lift osigurava praktičan pristup svakoj etaži, dok zajednička krovna terasa pruža prekrasan pogled na gradsku okolinu.

Unatoč blizini središta, ove zgrade nude oazu mira. Prostrane terase i zeleni vrtovi pružaju stanarima osjećaj spokoja i povezanosti s prirodom.

 

 

Ove zgrade predstavljaju sjajan primjer kako spojiti živopisan gradski život i mir prirode. Njihova udobnost, modernost i usklađenost s okolinom čine ih idealnim mjestom za one koji žele iskusiti sve prednosti grada bez gubitka veze s prirodom. Svojim diskretnim luksuzom, ove stambene zgrade pozivaju stanare da istraže harmoniju između prošlosti i budućnosti.

S ovakvim partnerom, koji cijeni detalje i ima povjerenje u naš tim, uvjereni smo da će Hrastov Gaj Residences postati primjer vrhunske stambene arhitekture i kvalitetnog života. Zahvaljujući njegovom povjerenju, projekt napreduje prema planu, a mi smo ponosni na sve što smo dosad postigli.

Kontaktirajte nas i pretvorite svoje snove u stvarnost s našim stručnim timom arhitekata i dizajnera.

 

Share this post

Povezane objave

10 SRPNJA, 2024

SOLARNI RAJ

2 SRPNJA, 2024

VIRTUALNI MOSTOVI

2 SRPNJA, 2024

NOVA ZVIJEZDA KRKA

2 SRPNJA, 2024

HVARSKA HARMONIJA

4 SIJEčNJA, 2024

TURISTIČKO NASELJE HVAR