lokacija: Zagreb, Hrvatska

tip projekta: stambena građevine

godina: 2024.

 

Naš najnoviji luksuzni stambeni projekt smješten na idiličnoj lokaciji u Gornjem Stenjevcu. Ovaj ekskluzivni objekt nudi savršen spoj suvremenog dizajna i vrhunske arhitektonske vizije, pružajući izvanredan način života u zapadnom dijelu Zagreba.

 

 

Vista Verde Residences je stambena građevina koja će zasigurno zadovoljiti sve koji traže vrhunsku kvalitetu i udobnost. Projekt obuhvaća ukupnu površinu do cca 400 m², od čega cca 320 m² čini interijer, pažljivo dizajniran kako bi pružio maksimalnu funkcionalnost i estetiku.

Ovaj projekt nalazi se na blagoj padini, što ne samo da pruža očaravajuće poglede na okolnu prirodu, već i dodatnu privatnost. Zahvaljujući opsežnim geomehaničkim istraživanjima i primjeni najmodernijih tehnika izgradnje, osigurat ćemo stabilnost i sigurnost građevine.

Vista Verde Residences projektirana je s najkvalitetnijim materijalima i s iznimnom pažnjom prema detaljima. Svaki aspekt ove zgrade osmišljen je kako bi zadovoljio najviše standarde udobnosti i luksuza. Ovo je idealno mjesto za one koji cijene vrhunski stil života, nudeći prostrane interijere i moderne sadržaje.

 

 

Ovaj projekt nije samo mjesto za stanovanje, već prava oaza luksuza i udobnosti. Uživajte u ekološki održivoj i energetski učinkovitoj zgradi koja se savršeno uklapa u prirodni okoliš, pružajući osjećaj mira i sigurnosti. Vista Verde Residences predstavlja vrhunac modernog življenja, harmonizirajući s prirodom i omogućavajući ekskluzivan način života.

Kontaktirajte nas i pretvorite svoje snove u stvarnost s našim stručnim timom arhitekata i dizajnera.

 

Share this post

Povezane objave

10 SRPNJA, 2024

SOLARNI RAJ

2 SRPNJA, 2024

VIRTUALNI MOSTOVI

2 SRPNJA, 2024

NOVA ZVIJEZDA KRKA

2 SRPNJA, 2024

HVARSKA HARMONIJA

4 SIJEčNJA, 2024

TURISTIČKO NASELJE HVAR