lokacija: Samobor, Hrvatska

tip projekta: kuća za odmor

godina: 2024.

 

Projekt kuće za odmor smještene na predivnoj parceli s velikim nagibom u mjestu Podvrh predstavlja pravo arhitektonsko remek-djelo koje spaja suvremeni dizajn s prirodnim okruženjem. Na bruto površini od oko 300 m2, ova stambena zgrada je dizajnirana da pruži maksimalnu udobnost i funkcionalnost, uz naglasak na estetiku i održivost.

 

 

Ova dvokatna kuća za odmor planirana je kao savršeno mjesto za bijeg od svakodnevnog života. Smještena na neizgrađenoj čestici s predivnim pogledom, vikendica je idealna za one koji traže mir i luksuz u prirodi. Dodatni sadržaji uključuju luksuzni grijani bazen, wellness centar i ljetnu kuhinju, savršeni za opuštanje i zabavu tijekom cijele godine.

Arhitektonski dizajn ove kuće prati suvremene trendove, s elegantnim linijama i prirodnim materijalima koji se savršeno uklapaju u okoliš. Kuća je opremljena solarnim panelima, što omogućuje ekološki prihvatljivo grijanje i smanjuje energetski otisak. Korištenje drveta i stakla daje objektu toplinu i prozračnost, dok moderni elementi osiguravaju sofisticiran izgled.

Prostor je osmišljen kako bi pružio maksimalnu udobnost uz visoku funkcionalnost. Prizemlje i jedan kat nude dovoljno prostora za obitelj i goste, s pažljivo dizajniranim interijerima koji nude sve što je potrebno za luksuzan boravak. Veliki prozori omogućuju obilje prirodnog svjetla i prekrasan pogled na okolnu prirodu, stvarajući ugodnu atmosferu.

 

 

Procijenjena vrijednost ove investicije iznosi okvirno 250.000 eura, a planirani rok za završetak gradnje je tri godine.

Bez obzira na veličinu ili kompleksnost projekta, naš iskusni tim pruža vrhunsku uslugu od ideje do realizacije. Kontaktirajte nas kako bismo zajedno stvorili inovativna i funkcionalna rješenja te optimizirali vaše troškove.

Share this post

Povezane objave

2 SRPNJA, 2024

VIRTUALNI MOSTOVI

2 SRPNJA, 2024

NOVA ZVIJEZDA KRKA

2 SRPNJA, 2024

HVARSKA HARMONIJA

4 SIJEčNJA, 2024

TURISTIČKO NASELJE HVAR