lokacija: otok Hvar, Hrvatska

tip projekta: stambena građevina

godina: 2023.

 

Otkrijte vrhunski projekt na otoku Hvaru, smješten u slikovitom mjestu Dol. Ovaj novoplanirani projekt, na neizgrađenoj čestici, nudi savršen spoj luksuza, funkcionalnosti i prirodne harmonije.

Na ukupnoj površini od 297m², projekt uključuje stambeni prostor od 250m² pažljivo dizajnirane kuće, koja nudi udobnost i luksuz za cijelu obitelj. Natkrivena ljetna kuhinja od 20m² s mjestom za sjedenje idealna je za uživanje u vanjskim obrocima i okupljanjima, dok osvježavajući bazen od 27m² poziva na opuštanje i uživanje u suncu. Svaki detalj ovog projekta promišljen je s ciljem stvaranja prostora koji nudi maksimalnu udobnost i estetiku, ali i poštivanje okoliša i prirodnog okruženja.

 

 

Arhitektura ovog projekta inspirirana je minimalističkim dizajnom, koji kombinira suvremene linije i lokalne materijale. Veliki prozori omogućuju obilje prirodnog svjetla i pružaju prekrasan pogled na okolni krajolik. Kuća je dizajnirana da se besprijekorno uklopi u prirodni teren, stvarajući skladan odnos između unutarnjeg i vanjskog prostora. Prostrani vanjski prostori uključuju terase, vrtove i prostor uz bazen, osmišljene za opuštanje i druženje. Bazen poziva na osvježenje tijekom toplih ljetnih dana. Autohtona vegetacija i pažljivo uređeni vrtovi dodatno obogaćuju doživljaj boravka u prirodi.

 

 

Projekt na Hvaru osmišljen je s naglaskom na održivost. Korištenje lokalnih materijala i energetski učinkovitih sustava doprinosi smanjenju ekološkog otiska. Solarni paneli i energetski učinkovita stolarija samo su neki od elemenata koji doprinose održivosti ovog projekta. Ova obiteljska kuća Hvaru više je od obične nekretnine. To je prostor koji spaja luksuz i funkcionalnost, nudeći nezaboravan boravak u prirodnom okruženju.

Kontaktirajte nas i pretvorite svoje snove u stvarnost s našim stručnim timom arhitekata i dizajnera.

 

Share this post

Povezane objave

10 SRPNJA, 2024

SOLARNI RAJ

2 SRPNJA, 2024

VIRTUALNI MOSTOVI

2 SRPNJA, 2024

NOVA ZVIJEZDA KRKA

4 SIJEčNJA, 2024

TURISTIČKO NASELJE HVAR