godina: 2022.

tip projekta: glavni projekt rekonstrukcije obiteljske kuće, projekt eksterijera,  projekt interijera 

lokacija: Zagreb, Hrvatska

 

Predstavljamo Vam projekt elegantne vile koja se sastoji od unutarnjeg bazena, saune, krasnog centralnog svjetlarnika, lifta i prekrasnog pogleda na park prirode Medvednica. Vila je smještena na samom rubu parka, što omogućuje stanarima da uživaju u mirnoj i zelenoj okolini, s prekrasnim pogledom na prirodu.

Unutarnji bazen će biti izgrađen u skladu s najnovijim standardima, opremljen modernim sustavima za filtriranje vode i grijanje, što će omogućiti uživanje u njemu tijekom cijele godine. Sauna će biti izgrađena s posebnom pažnjom na detalje kako bi pružila vrhunsko iskustvo relaksacije.

 

Krasan centralni svjetlarnik bit će veličanstveni dodatak interijeru vile. Lift je ugrađen kako bi se olakšao pristup svim katovima vile.

Vila se nalazi na izuzetnoj lokaciji, na samom rubu parka prirode Medvednica, što omogućuje stanarima da uživaju u prekrasnom prirodnom okruženju i pogledu na zelene brežuljke. Projekt je pažljivo planiran i izveden kako bi se osigurala funkcionalnost i udobnost, ali i maksimalna estetska privlačnost.

 

 

Share this post

Povezane objave

2 VELJAčE, 2024

ZADARSKA IDILA

4 SIJEčNJA, 2024

TURISTIČKO NASELJE HVAR

30 LISTOPADA, 2023

ARHITEKTONSKA ODA BRAČA

20 LISTOPADA, 2023

SUVREMENI ODSJAJ BRODA

16 LISTOPADA, 2023

KAPI LUKSUZA